Momeala pasta Vebitox Plus 150g

65120
Flovy
10,50 Lei
TVA inclus
Cantitate
Stoc

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 21-08-2020

Momeală otrăvită, sub formă de pastă proaspătă cu seminţe de floarea-soarelui, gata de utilizare, pentru șoareci și șobolani.
Vebitox Broma Pasta poate fi utilizată în interiorul și în jurul clădirilor industriale, instituții, depozite şi în arii deschise (inclusiv în depozite de marfă și stivele de marfă de pe nave), rurale, civile, locuințe, cantine, garaje, cămări, grădini și arii externe.
Momeala trebuie să fie utilizată exclusiv în recipiente adecvate ce nu pot fi deschise accidental, marcate în mod corespunzător, disponibile în comerț.
Recipientele cu momeală trebuie să fie plasate într-un mod sigur pentru a reduce la minim riscul de manipulare şi ingestie accidentală de către copii sau animale non-țintă.
Verificați întotdeauna ca recipientele să fie asigurate în mod corespunzător și ca momeala să nu poată fi târâtă de rozătoare.
Observați aria de infestare şi puneți recipientele cu momeala în vizuini de-a lungul rutelor de tranzit ale rozătoarelor şi în locurile în care acestea apar mai frecvent.
Produsul nu este destinat utilizării permanente.
Organizați tratamente ce durează maxim 6 săptămâni.

Fi primul care scrie un review pentru acest produs

Adauga un review

Adauga un review

Momeala pasta Vebitox Plus 150g

Alte produse in aceasta categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: