Societatea Modern Grup Tools SRL are ca principal obiectiv si activitate importul si distributia pe piata Romaneasca de: scule, unelte, accesorii pentru vopsit si zugravit, electrice, sanitare si nu numai.

Bazandu-ne pe o experienta de peste 20 ani in tara pe aceasta activitate, la inceput ca si colaboratori cu firme de prestigiu in importul si distributia acestor produse, avand o experienta manageriala construita de-a lungul timpului in principal in tariile Uniuni Europene dar si pe celelalte continente. Ne adresam atat clientilor persoane fizice dar in mod specialal a celor juridice venind in intampinarea lor cu produse profesionale si semiprofesionale la cele mai mici preturi ale pietei cu o calitate exceptionala, majoritatea dintre ele avand exclusivitate de import pentru Romania.

Din cele peste 4000 de articole pe care le comercializam datorita experientei noastre de-a lungul timpului am facut o selectie mai restransa a acestora, in conformitate cu cerintele pietei si raportul calitate-pret, produse care se afla permanent pe stoc si care sunt si prezentate pe site-ul nostru, astfel articolele comandate pot fi livrate catre dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Suntem increzatori ca v-am starnit interesul pentru produsele si serviciile noastre si ca va vom putea numara printre clientii nostri.