Do it yourself Ep.1- 3 idei utile pentru casa

03/07/2018
Do it yourself Ep.1- 3 idei utile pentru casa

In articolul de astazi va prezentam 3 idei minunate (DO IT YOURSELF) pe care oricine le poate face singur fara nici un ajutor.

La inceputul materialului vedem cum dintr-un Disc de taiat metal vechi si in mare parte uzat cu ajutorul unei Saibe plate, a unui Marker negru  si a unei Foarfece pentru taiat tabla putem construi extrem de simplu un mini disc cu ajutorul caruia se taie sau se debiteaza tot felul de obiecte de dimensiuni mici in cazul nostru o teava de PPR sau PVC.

In situatia a doua cu Panza de la un Bomfaier cu maner de lemn daca, dupa uzura ei niciodata nu ne-am gandit la ce se poate folosi vedem cu usurinta ca aceasta o putem prinde la coltul unei mese sau a unui banc de lucru si cu ajutorul ei se poate decupa o coala de Smirghel metal rola sau taia cu usurinta o bucata de Scotch.

In final, dupa o lunga folosire a unui Cleste pentru instalatori pentru a desuruba un Robinet de gradina falcile acestuia fiind uzate, vedem cum se monteaza pe ele o bucata de Furtun apa pentru a avea o aderenta mai mare la strangere. In acest fel se poate termina cu usurinta operatiunea inceputa.

Mai jos puteti urmari prezentarea video a celor 3 idei:

Comments

Log in or register to post comments