Despicator de busteni manual

04/06/2018
Despicator de busteni manual

Metoda tradițională pentru un despicator de lemn a fost de mult timp o alegere între un topor sau o mașină hidraulică pentru despicare.

O prima abordare necesită îndoire și întindere considerabilă cu un scop bun, în timp ce cealaltă necesită un portofel destul de gras. Acum există o alternativă care depășește aceste două deficiențe: Despicatorul de busteni manual.

Comparați această operație cu utilizarea unui topor cum ar fi un topor cu maner din fibra, topor forjat pentru despicat sau a unei pene pentru despicat. Cu una dintre aceste unelte, trebuie să vă întoarceți înapoi, și asta nu vă face prea bine la spate. Există, de asemenea, problema de a lovi exact același loc în mod repetat, astfel încât eforturile dvs. vor duce la un esec. Dacă toporul se blochează la jumatatea busteanului , va trebui să ridici greutatea maximă a acestuia de pe sol pentru a obține impulsul necesar pentru  a termina despicarea. Acest lucru creează tot felul de pericole de siguranță.
Cu ajutorul despicatorului de busteni, vârful pantei poate fi menținut constant, atunci când busteanul rămâne în poziție în timp ce numai bratele despicatorului se mișcă. Când bratul este împins în jos, greutatea corpului asigură o mare parte din forța care face munca. Mânerele verticale sunt suficient de lungi pentru a permite utilizatorilor de orice înălțime să obțină o aderență confortabilă asupra lor, fără a se pune într-o poziție ciudată.

In viitorul destul de apropiat acest produs se va regasi si in stocul nostru.

Mai jos puteti urmari prezentarea video a produsului:

Comments

Log in or register to post comments