Dispozitiv pentru ridicat placi de gips-carton

13/05/2020
Dispozitiv pentru ridicat placi de gips-carton
  • Plăcile de gips-carton pot cântări până la 54 kg, făcând pentru ridicarea lor o muncă in care ai nevoie de doi oameni. Cu dispozitivul de ridicat plăci din gips-carton, puteţi instala plăcile în scurt timp şi fără nici un ajutor. Dispozitivul este uşor de instalat, simplu de utilizat, şi este construit din oţel de calitate superioară.
  • Este suficient de solid pentru a fi utilizat în şantiere şi destul de uşor pentru a se putea lucra cu el în propria casă. Sistemul de frânare din cauciuc previne orice mişcare a plăcii de ghips-carton în timp ce este manipulat. După ce placa este fixată în loc, suportul poate fi înclinat în partea de jos cu mare uşurinţă.
  • Cârligele de sprijin de care dispune dispozitivul fixează ghips-carton-ul pe ascensor şi împiedică alunecarea în timpul manipulării. Braţele telescopice se extind şi vă permit să lucrati chiar şi cu placi de ghips-carton de maxim 488 mm. Plăcile de această dimensiune pot cântări până la 54 kg şi ar fi nevoie de câţiva oameni pentru a fi instalate fără un astfel de dispozitiv.
  • Cu ajutorul manivelei inaltimea si pozitia placii pot fi ajustate, pentru ca munca ta sa fie cat mai confortabila si sa ai spor la montarea placilor in locul dorit.

Caracteristici:

- Capacitate maxima de ridicare 54 kg.
- Inaltimea minima de ridicare 1,53 m.
- Inaltimea maxima de ridicare 3,44 m.
- Dimensiunea maxima a placii: 128 x 488 cm.
- Greutate dispozitiv 43 kg.
- Cadru din otel rezistent.
- Destinatie recomandata: Profesionala si Semiprofesionala.

Puteti cumpara acest produs accesand urmatorul link:

Dispozitiv pentru ridicat placi de gips-carton

Mai jos puteti urmari prezentarea video a produsului:

Comments

Log in or register to post comments